Voor wie is Mapgrove

Of u nu een Datajournalist, Business Analist, Salesmanager, Zaakvoerder of Ambtenaar bent; ongeacht welk beroep u heeft, Mapgrove Studio is voor IEDEREEN die data in een bestand heeft staan en dit snel en gemakkelijk inzichtelijk wil maken door visualisatie op een kaart.


U bent een Salesmanager en wilt bijvoorbeeld visualiseren wáár uw klanten zich bevinden, zodat uw Accountmanagers zich kunnen richten op de gebieden waar uw klanten (nog) niét zijn?
Geen probleem met Mapgrove Studio.

Voor deze voorbeeldkaart is (met toestemming) gebruik gemaakt van de lijst met Belgische apothekers van APIVITA (zie http://www.apivita.be/BELGIE.PDF)

APIVITA - aantal Belgische klanten per postcode
APIVITA – aantal Belgische klanten per postcode

U bent Ambtenaar en wilt het percentage leefloners en bijstandstrekkers op een kaart weergeven?
Geen probleem met Mapgrove Studio!

Voor deze voorbeeldkaart is gebruik gemaakt van de tabel op pagina 40 in het Rappport over de toestand van de Brusselse Gemeentefinanciën, 7 november 2013 (Zie http://www.plaatselijkebesturen.irisnet.be/nl/bestanden-pdf-word/financien/gemeenten/rapport-finances-nl.pdf)

Brussel - leefloners en bijstandstrekkers
Brussel – leefloners en bijstandstrekkers

Ongeacht welk doel uw kaart heeft, als u gegevens in een Excel (of CSV) bestand heeft staan en deze data wilt weergeven op een kaart is Mapgrove Studio dé oplossing! Er bestaat geen makkelijker webapplicatie om thematische kaarten te maken.